18 feb. 2012

Copii ai noului vis *

Interviu cu Drunvalo Melchizedek
de Diane Cooper, Traducere de Mariana Străuţ
Diane: Aşadar, Drunvalo... cine sunt aceşti “Copii ai Noului Vis” despre care eşti atât de entuziasmat?
Drunvalo: Exisă trei tipuri de copii care se nasc în prezent, pe care am reuşit să-i identific:
-Primii sunt numiţi „Copiii supra-paranormali din China”
-Al doilea tip sunt „Copiii Indigo”
-Al treilea sunt „Copiii SIDA”
Despre primii, Copiii supra-paranormali din China, am vorbit şi la seminariile „Floarea Vieţii”. Dacă vă aduceţi aminte, primul a fost descoperit în anul 1984 – un copil cu capacităţi paranormale care depăşea orice imaginaţie. Cercetătorii au aplicat toate testele posibile, iar el a avut de fiecare dată o corectitudine de 100%. Puteai întoarce cărţi de joc într-o altă cameră, însă asta nu conta – copiii ştiau perfect despre ce carte este vorba.
Prin urmare, revista Omni a mers în China şi a scris un articol despre acea descoperire. Ei au găsit mai mulţi copii deosebiţi. Atunci când au mers, în 1984, au presupus că este vorba despre o farsă, astfel încât au făcut experimente cum ar fi: au pus 100 de copii într-o cameră, au luat o carte şi au rupt la întâmplare o pagină din ea. Apoi au mototolit-o şi au ţinut-o strâns în pumn. Copiii au putut citi fiecare cuvânt de pe pagină. S-au făcut teste peste teste, iar răspunsul a fost fără cusur. Astfel de copii nu se găsesc numai în China. Ei s-au răspândit în toată lumea. Am vorbit personal cu părinţii lor care mă întreabă: „Ce mă fac? Am un copil care ştie totul”.
Lee Carroll îi numeşte pe copiii care se nasc aici, în SUA, „Copii Indigo”. Personal, consider că cele două grupuri vin din aceeaşi sursă, însă, nu ştiu cu siguranţă acest lucru. S-ar părea că există două grupuri separate – cei incredibil de paranormali şi cei incredibil de uimitori. Cel mai interesat este al treilea tip de copii – „Copiii SIDA”. Acum 10-11 ani, în SUA, s-a născut un copil cu SIDA: L-au testat la naştere şi apoi la şase luni, iar rezultatul a fost pozitiv. L-au testat un an mai târziu, iar rezultatul a fost, din nou, pozitiv.  Apoi nu l-au mai testat până la vârsta de 6 ani şi ceea ce a fost incredibil era că acest test arăta că era complet vindecat de SIDA! De fapt, nu exista nici o urmă că ar fi avut vreodată SIDA sau HIV sau orice altceva!
A fost dus la Universitatea din Los Angeles, California, să vadă ce s-a petrecut şi acele teste au arătat ca el nu avea ADN uman normal. În ADN-ul uman noi avem 4 acizi nucleici care se combină în seturi de câte 3 producând 64 de modele diferite numite spirale. ADN-ul uman are peste tot în lume 20 dintre aceste spirale în funcţiune şi restul nu sunt în funcţiune, exceptând 3 care sunt coduri de pornire şi de oprire - foarte asemănător cu un calculator. Ştiinţa întotdeauna spune că cele care nu sunt în funcţiune sunt programe vechi din trecutul nostru. Eu le-am văzut întotdeauna drept programe de aplicaţii pe calculator.
Oricum… acest băiat avea 24 spirale activate – cu 4 mai multe decât orice fiinţă umană. Apoi ei au testat acest copil să vadă cât de puternic este sistemul lui imunitar. Au luat o doză letală de SIDA într-un vas petri (vas de laborator) şi l-au amestecat cu câteva celule de-ale lui, iar acestea au rămas complet neafectate. Au început să mărească doza de mortalitate a compoziţiei şi în cele din urmă au ajuns la de 3.000 de ori ceea ce era necesar unei fiinţe umane să poată fi infectată, iar celulele lui au continuat să rămână  complet sănătoase. Apoi ei au început să îi testeze sângele cu alte lucruri cum ar fi cancerul şi au descoperit că acest copil era imun la orice! Apoi ei au găsit un alt copil cu aceste codoane în funcţiune – apoi tot mai mulţi – apoi 10.000, 100.000, un milion ca ei şi, de aici, Universitatea din Los Angeles, California, urmărind în toată lumea testarea ADN, au estimat că 1% din populaţia lumii deţine acest nou ADN. Aceasta înseamnă aproximativ 60 de milioane de oameni care nu sunt umani după vechile criterii.
Diane:  Această activare a codonului este găsită doar la nou-născuţi?
Drunvalo: Ei bine, majoritatea sunt copii, însă acum au găsit şi adulţi – la fel ca în teoria celei de-a o sută una maimuţe. Acum tot felul de oameni încep să fie afectaţi de el şi se răspândeşte repede. Amintiţi-vă, a început doar în urmă cu 5 ani, când aproape nimeni nu avea, iar acum se răspândeşte ca o boală. Este ca o izbucnire şi acesta este doar începutul.
Un alt aspect interesant este noua carte intitulată „Spărgând Codul Bibliei”, care a fost realizată prin filtrarea Capitolului Evrei din Biblie printr-un program de calculator specializat. Dacă deschideţi la pagina 164 a acestei cărţi veţi vedea unde au pus cercetătorii cuvântul „SIDA” în program să vadă ce se va întâmpla. Când au făcut aceasta, programul de traducere a introdus cuvinte ca „HIV”, „în sânge”, „sistem imunitar”, „moarte” – toate lucrurile  care credeţi că ar fi în jurul cuvântului SIDA, dar jos, într-un colţ, era propoziţia pe care ei n-au înţeles-o şi care spunea: „sfârşitul bolii” şi asta cred eu că se întâmplă aici.
Ştiinţa a declarat că aici sunt atât de mulţi oameni care încep să-şi arate acest nou ADN străin, încât ei cred că îşi face apariţia o nouă rasă umană pe Pământ şi se pare că una care nu se poate îmbolnăvi. Iată ceea ce este incredibil – ei cred că este un răspuns emoţional special al corpului mental – o undă ce provine din afara corpului este cauza mutaţiei ADN într-o anumită direcţie. Am stat de vorbă cu Gregg Braden care a fost  primul care a scris despre toate astea şi ceea ce credem noi este că există 3 părţi ale fenomenului. Prima parte este mintea care vede Unitatea. Vede Floarea Vieţii. Vede totul interconectat în toate felurile. Nu vede nimic separat.
Şi partea a doua este a fi centrat în inimă – să fii Iubitor.
Şi a treia parte este să păşeşti în afara polarităţii – să nu mai judeci lumea. Atâta timp cât noi judecăm lumea ca bună sau rea, suntem în interiorul polarităţii şi rămânem în starea de învinşi. Cred că aceşti oameni (cu noul ADN), care au păşit în vreun fel în afara judecăţilor, se află într-o stare în care ei văd totul ca fiind una şi simţind Iubire.
Orice fac ei produce o undă care, văzută pe calculator, seamănă foarte mult cu molecula ADN. Aşa că cercetătorii cred că prin exprimarea vieţii lor aceşti oameni cartografiază cu ADN-ul – rezonând cu acesta – şi schimbă aceste spirale, devenind astfel imuni la boală.
Ceea ce ei nu ştiu şi aceasta este ceea ce spun o mulţime de cercetări că este o întâmplare este că poate că sunt imuni, dar mai este şi altceva? Ar putea să fie nemuritori, cine ştie. Poate sunt alte caracteristici la care nici n-am visat. Adesea mă întreb dacă sunt conectaţi între ei? Ar putea exista vreo formă de conectare telepatică care funcţionează?
Diane: Ai întâlnit vreunul din aceşti oameni? Se poate ajunge la ei?
Drunvalo: Ei bine, am ştiut de lucrul acesta de mai bine de doi ani şi am urmat personal această cale şi cred că ne îndreptăm spre ceea ce fac ei. M-am dus în merkabah şi mi-am rugat subconştientul să-mi modifice codoanele în acelaşi mod şi de când am început să fac asta de mai mult de doi ani, n-am mai putut să mă îmbolnăvesc. Nu ştiu dacă am reuşit să le schimb sau nu. Cred că unicul mod de a afla este de a-mi face un test ADN.
Oricum, am fost expus la tot felul de lucruri şi când cineva se îmbolnăvea, mă apropiam intenţionat de ei şi încercam să mă îmbolnăvesc şi eu. Am încercat să mă îmbolnăvesc şi n-am reuşit. Simţeam că este ceva, însă dura cam o oră şi apoi dispărea.
Ceea ce este interesant este că aproape nici un nou ADN din acesta nu s-a găsit la copiii super-paranormali din China – aproape zero. S-au găsit, oricum, în Rusia şi în SUA. Aici se pare să fie enorm de mulţi şi dacă e adevărat ceea ce credem  - este un răspuns specific care apare unde mulţi oameni din New Age au această tendinţă.
Diane: Crezi că aceşti oameni creează schimbarea ADN-ului în mod inconştient?
Drunvalo: Cred că cineva a creat calea – un copil a făcut asta undeva. Apoi a introdus-o  în reţea şi acum se află în subconştientul Pământului şi este accesibil oricui. Odată ce s-a întâmplat asta cred că în vreun fel altcineva s-a conectat la ea la un nivel subconştient în meditaţie şi rugăciune şi a realizat mutaţia. O nouă rasă se naşte acum şi este unul dintre fenomenele cele mai remarcabile din istoria planetei! Este incredibil pentru că se pare că nimeni n-a ştiut de asta până acum!
Diane: Ei, bine, tu eşti primul pe care l-am auzit până acum vorbind despre asta.
Drunvalo: Ei bine, am avut dovada asta de aproape doi ani şi n-am spus nimic până acum, deoarece am vrut să fiu sigur că este real. În cartea numită „Copiii indigo” s-au făcut cercetări mai ample asupra acestor copii. Există site-uri unde vă puteţi adresa ca părinţi şi unde vă vor intervieva despre ce se întâmplă exact cu copilul vostru. Aşa cum am mai spus, aceşti copii ştiu exact ce simţiţi şi ce gândiţi. Nu puteţi ascunde nimic de ei. Este cu adevărat uimitor! Eu văd asta ca un fenomen asemănător celui din ET atâta doar că ei nu vin dintr-o navă spaţială, ci vin în formă spirituală, intervenind personal în ciclului evolutiv al Pământului alături de noi.
Adeseori m-am gândit că atunci când spiritele se încarnează în partea dreaptă a planetei – Japonia, China şi Tibet de exemplu, ei preiau caracteristicile psihice ale acelor oameni, iar dacă se încarnează în partea vestică  - partea logică (de exemplu, caracteristicile fizice) – atunci ADN-ul trebuie să se schimbe. Dar aceasta este doar o speculaţie a mea. Doar asist la ceea ce se întâmplă şi încerc să înţeleg ce a intervenit.
În lucrările pe care am de gând să le scriu, vreau să adun la un loc tot ceea ce am aflat şi să învăţ oamenii cum să procedeze în sensul acesta şi să facă schimbarea. Cred că ştiu – sau sunt foarte aproape.
Diane: Şi asta are de-a face cu a intra într-o anumită stare de conştienţă?
Drunvalo: Da, o stare foarte specială de conştienţă produce o schimbare în ADN-ul vostru – şi cred că acesta este doar începutul a mult mai mult decât atât. Faptul că acesta poate fi sfârşitul tuturor bolilor este doar o părticică a întregii panorame.
Diane: Cum va afecta această lucrare şi descoperire activarea ADN-ului care pare să apară pe neaşteptate peste tot? 
Drunvalo: Păi, dacă îţi cunoşti corpul eteric şi ştii cum lucrează energiile psihice şi înţelegi conexiunea subconştientului cu întreaga viaţă de pe planetă, atunci poţi să intri şi să-ţi rogi subconştientul. Subconştientul tău ştie exact care codoane le-au schimbat acei copii şi dacă ceri ca aceste lucruri să se întâmple în corpul tău eteric şi în prezenţa lui Dumnezeu, aceasta se poate întâmpla.  
Asta cere de asemenea renunţarea la polaritate – a nu mai gândi în termeni de bine şi rău, însă văzând ansamblul şi completarea şi perfecţiunea vieţii. Este un răspuns clar al minţii, corpului emoţional şi fizic. Răspunsul corpului fizic este dat în măsura în care el nu are cunoştinţă de bine şi rău, însă vede că există un ţel mai înalt în spatele lor. Noi toţi ştim asta – toată lumea de la Isus la Krishna la Sai Baba a vorbit despre asta de multă vreme, dar este prima dată de când am devenit conştient unde se schimbă ceva în lumea înconjurătoare. ADN-ul oamenilor se schimbă cu adevărat. Am fost mulţi dintre noi care am discutat despre asta – dar nimic n-a putut fi dovedit ştiinţific. Acum se poate vedea şi există şi dovezi.
Diane: Deci, dacă aşa stau lucrurile, ce semnificaţie are atunci pentru vieţile noastre de zi cu zi?
Drunvalo: Cred că avem cu toţii posibilitatea de a alege dacă vom urma sau nu acest model organizat de copii. Este scris: „copiii ne vor arăta calea”. Dacă dorim  şi avem încredere în aceşti copii, cum am eu, unul din efecte este imunitatea la boală.
Diane: Suntem mulţi dintre cei care alegem nemurirea. Oricum, unii oameni vor spune că a fi imun la boală înseamnă a răsturna ciclul vieţii şi al morţii care se presupune că ar păstra un anume echilibru al planetei. Ce ai de spus în legătură cu asta?
Drunvalo: Ei bine, n-am să judec pe nimeni. Aceasta se întâmplă şi dacă este pe cale de a răsturna ciclul şi probabil că o va face în vreun fel – tot ceea ce apare în viaţă are un motiv şi un scop. Poate că aceşti oameni care nu se mai îmbolnăvesc – poate că nici nu vor muri vreodată şi conştiinţele lor sunt atât de aliniate ţelului iniţial al Pământului, că în cele din urmă va însemna un Pământ care este întreg şi complet, şi nu unul poluat, muribund şi supraimpozitat.
Am putea trăi cu uşurinţă cu 6 miliarde sau cu 20 de miliarde de oameni… dacă… trăim în alt mod. Este spaţiu din belşug şi atâta doar că folosim resursele noastre în moduri în care ucidem planeta. Dacă am fi ales să trăim în alte feluri, aceasta se poate schimba. Poate prin aceşti oameni răspunsurile pot să se ivească. Pentru că dacă cineva merge spre starea de imunitate la boală este o indicaţie puternică că, într-un fel, se află în perfectă armonie cu viaţa.
Putem compara acest proces cu mutaţiile bacteriilor şi viruşilor. Noi le atacăm sistemele lor cu poluanţi, cum ar fi penicilina de exemplu, şi îi ucide pe toţi cu excepţia câtorva. Acei câţiva devin puternici. Ceea ce se întâmplă acum este că aceste bacterii ajung din nou în locul unde sunt imune la otrava pe care le-o dăm. Şi n-am făcut noi oare acelaşi lucru?
Se petrec în noi mutaţii până la punctul în care nu mai suntem afectaţi de poluare sau viruşi sau boală. Şi ştiţi că este un alt lucru care s-a întâmplat anul trecut – SIDA a ajuns undeva la 47% - cel mai mare număr pentru o singură boală din istoria lumii. Cred că asta este în directă legătură cu ceea ce discutăm noi acum.
Diane: Este extraordinar!
Drunvalo: Da, aşa este. Las doar Pământul să îmi arate încotro s-o iau. Desigur, e important să ne cunoaştem corpurile eterice şi să ştim cum să le utilizăm, dar copiii economisesc cu mare grijă – veniţi pe acest drum – şi vedeţi unde duce.
Diane: Deci aceasta este lucrarea asupra căreia te concentrezi acum?
Drunvalo: Da. Voi aduna tot ce am aflat în ultimii doi ani din cercetările mele şi lucrul cu Pământ/Cer, într-un răspuns simplu prin care oricine poate ajunge în locul pe care l-au accesat copiii. Voi face tot ce pot mai bine!
 Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.
* - material documentat 

Niciun comentariu: