22 mar. 2012

Feminismul actual, un curent împotriva firescului [2] *

În căutările mele pentru a găsi opinii despre ideea în discuţie, ştiind că Oculta Mondială are în plan distrugerea firescului normal, agăţând de orice idee nobilă alte idei, extreme, care, pe nesimţite, să devină susţinute de promotorii celor nobile, nu mi-a fost deloc de mirare că există şi opinii la vedere împotriva acestora,  fără a fi împotriva curentului real, necesar.

Întâmplător, sau mai sigur deloc întâmplător, am găsit nişte înregistrări audio care arată care sunt planurile malefice ale Ocultei Mondiale încă din 1969, planuri dezvăluite de către un om bine informat din structura internă a Ocultei Mondiale. E vorba înregistrări audio din anul 1988 şi care reprezintă notiţele lui Dr. Lawrence Dunegan privitoare la Conferinţa Societăţii Pediatrice din Pittsburgh, ce a avut loc pe 20 martie 1969. Participantul la acea conferinţă, de unde s-a inspirat Dunegan, a fost Dr. Richard Day (ce a murit în 1989). La acea vreme, Dr. Day era profesor de pediatrie la Şcoala Medicală Muntele Sinai din New York. Anterior, el a fost director medical al Federaţiei de Planificare Familială din America.
Dr. Dunegan a fost studentul Dr. Day la Universitatea din Pittsburgh şi îşi cunoştea foarte bine profesorul. El l-a descris pe Dr. Day ca fiind cineva din interiorul Ordinului şi, deşi memoria Dr. Dunegan s-a mai diminuat de-a lungul timpului, el este capabil să ofere detalii suficiente pentru ca ascultătorul să-şi dea seama care sunt scopurile adevărate din spatele timpurilor noastre.
Câteva afirmaţii, şocante, trebuie să pună pe gânduri pe toţi:
* Totul are două scopuri. Unul este scopul aparent, care va fi acceptabil pentru oameni, iar celălalt este scopul real în care se va stabili un nou sistem.
* Oamenilor nu li se vor mai permite să aibă copii, doar pentru că aşa vor ei. Majoritatea familiilor vor fi limitate la doi copii. Unor oameni li se va permite un singur copil, iar, prin excepţie, unora li se vor permite să aibă şi trei copii. Dar, majoritatea vor avea doi copii.
* Pentru ca oamenii să nu mai aibă copii, trebuie făcut ceva la nivelul sexului. Sexul trebuie separat de reproducţie. Sexul e prea plăcut pentru a se renunţa la el. Chimicalele din alimente şi apă pentru a reduce plăcerea sexuală nu sunt practice. Strategia nu trebuie să vizeze reducerea sexului, ci creşterea activităţii sexuale, dar într-un fel în care oamenii să nu aibă copii.
* De aceea, trebuie încurajată foarte puternic contracepţia. Atunci când oamenii se vor gândi la a face sex, trebuie să se gândească în primul rând la contracepţie. Iar contracepţia trebuie să fie disponibilă peste tot. Toate mijloacele contraceptive trebuie să fie disponibile în şcoli, în asocierea cu educaţia sexuală. Educaţia sexuală trebuie să fie disponibilă copiilor încă de mici, chiar înainte de a-şi începe viaţa sexuală.
* Dacă din şcoală se introduce ideea unei legături între sex şi contracepţie, atunci acest lucru se va resfrânge asupra căsătoriei. Tinerii, chiar dacă vor dori apoi să se căsătorească, instituţia căsătoriei îşi va pierde din importanţă. Indiferent dacă cei mai mulţi oameni vor dori să se căsătorească în continuare, ei îşi vor da seama că instituţia căsătoriei nu va mai fi necesară pentru a avea o activitate sexuală.
* Avortul nu va mai fi o infracţiune (în 1969, avortul încă era ilegal în SUA). Avortul va fi un lucru normal, iar femeilor care nu vor putea plăti pentru un avort, li se va acorda un ajutor financiar.
* Oamenilor li se va permite să fie homosexuali, ei netrebuind a se mai ascunde.
* Oamenii în vârstă vor fi încurajaţi să aibă sex până la adânci bătrâneţi, cât timp pot. Toţi li se vor permite să facă sex şi să se bucure de el cât vor. Hainele vor fi mult mai stimulatoare şi provocatoare, pentru a induce dorinţa sexuală. Se pune întrebarea: Dacă o femeie are un corp provocator, de ce să nu-l arate?
* Famillile vor fi limitate ca mărime. Divorţul va fi încurajat să fie mult mai uşor, iar cei mai mulţi oameni se vor căsători mai mult decât o singură dată. Astfel, se va ajunge ca cei mai mulţi oameni să nu se mai căsătorească. Oamenii necăsătoriţi vor putea locui împreună, iar acest lucru va fi acceptat, nefiind nicio diferenţă faţă de oamenii căsătoriţi.
* Din ce în ce mai mulţi oameni se vor transfera în alte oraşe pentru slujbele lor, astfel încât oamenii să fie nevoiţi să călătorească. Astfel, va fi mai greu pentru familii să rămână împreună. Aceasta va face ca relaţiile de căsătorie să fie mai puţin stabile şi astfel oamenii căsătoriţi să aibă mai puţini copii.
Voi continua să caut şi ate informaţii care dezvăluie cum tinerele femei sunt încurajate să renunţe la familie, să se dedice total carierei şi să facă sex cu cât mai mulţi bărbaţi, scopul fiind acela de a se distruge familia, pilonul central al societăţii. Unii au luat în râs faptul că ar exista vreun plan secret al Ocultei Mondiale de promovare al feminismului.

Într-un articol publicat pe site-ul Macleans.ca şi intitulat Mame indecente, fiice paraşute, mamele se plâng cum că fiicele lor văd emanciparea în termeni de satisfacere a bărbaţilor. În timp ce mamele feministe văd puterea ca o independenţă financiară şi resping ideea femeii văzute ca un obiect, fiicele lor acceptă mesajul pornografic al muzicii pop şi al publicităţii. Aşa cum spunea o mamă: fiicele noastre cred că scopul lor în viaţă este acela de a fi fiinţe sexuale care să îi satisfacă pe bărbaţi.
Un sex oral e ca o strângere de mână, afirmă altă mamă. Atitudinea lor este: Suntem emancipate, suntem libertine, avem controlul. Da, dar cine le-a învăţat pe fete că ar putea avea sex în afara relaţiilor de iubire şi de căsătorie? Feminismul! Feminismul le-a spălat creierele săracelor fete, care cred că bărbaţii ar fi opresorii, iar căsătoria ar fi o sclavie.
Desigur că adepţii feminismului nu vor să recunoască acest lucru. Feminismul a fost mişcarea creată în mod artificial de către elitele sociale, cu scopul de a reduce populaţia şi de a submina instituţia căsătoriei şi a familiei.
În articolul mai sus amintit, nu apar cuvinte ca dragoste, căsătorie, soţ sau familie; aşa că nu mă miră faptul că ei nu pot înţelege pe deplin problema. Atât mamele cât şi fiicele sunt victimele unei distrugeri sociale deliberate.
Înainte, o femeie era o soţie şi o mamă iubitoare; ea îşi oferea sexualitatea bărbatului pe care-l iubea, tatăl copiilor ei, protectorul ei. În ziua de azi, tinerele femei sunt confuze. Ele nu ştiu cum să fie cu adevărat femei (iar acelaşi lucru e valabil şi pentru bărbaţi, care nu ştiu cum să fie cu adevărat bărbaţi). Dar, un lucru e sigur: bărbaţii nu se vor însura cu paraşute. Aceste femei vor fi lăsate cu ochii în soare, de îndată ce farmecul lor sexual va dispărea.
Aceste fete sunt obsedate să arate cât mai bine, dar ele nu-şi dau seama că adevărata frumuseţe vine din interior, din puritatea spirituală.
În trecut, bărbaţii trebuiau să-şi demonstreze iubirea şi ataşamentul lor faţă de femei, înainte de a face sex cu ele. Ca rezultat, femeilor li se oferea un rol pe termen lung (ca soţie şi mamă), care le satisfăcea cele mai adânci nevoi emoţionale. Acum, o parte din femeile tinere au devenit curve amatoare şi dispozitive corporatiste. Cum ar putea fi altfel, atât timp cât îşi oferă trupul oricărui străin? Ele îşi imaginează că dacă n-o fac, bărbaţii vor căuta sexul în altă parte. Aşa că adevărata iubire dispare uşor-uşor.
Tot din articolul menţionat la început, se observă că nu apare nici cuvântul tată. Fetele ar putea obţine iubirea, respectul de sine şi călăuzirea de care au nevoie de la taţii lor. Dar, probabil că mamele feministe le-au dat cu flit taţilor, pentru a fi independente.
Dar, nu e prea târziu niciodată ca fetele să redevină femei adevărate. Aceasta înseamnă că pot face sex, doar dacă iubesc cu adevărat sau dacă sunt căsătorite. Aceasta înseamnă că trebuie să se focalizeze pe familie, ca prima lor prioritate.
* - material documentat 

Niciun comentariu: