22 mar. 2012

Feminismul actual, un curent împotriva firescului [3] *

În ultimii 40 de ani, multe femei şi-au pierdut aplecarea către instinctele lor de iubire. În consecinţă, familia se află în dezorganizare, depravarea sexuală a devenit agresivă, iar educaţia copiilor e lăsată la voia întâmplării. Dar oare cum trebuie să fie o femeie? Pentru o femeie, iubirea reprezintă un act instinctiv de auto-sacrificiu. Femeia să se dăruiască bărbatului şi copiilor ei, pentru ca astfel să primească iubirea, respectul şi gratitudinea lor. O femeie poate face sacrificiul suprem către un singur bărbat, care o va preţui şi o va întreţine pentru familia sa. Bărbaţii, în mod instinctiv, vor să împlinească această responsabilitate. Aceasta este esenţa contractului heterosexual (căsătoria): puterea femeii în schimbul puterii bărbatului, ca expresie a iubirii. Sexul este simbolul acestei legături exclusive. Căsătoria şi familia poate n-o fi pentru toţi, dar pentru majoritatea aceasta trebuie să fie calea naturală.
Dar, ce s-a întâmplat cu femeia în ultimii 40 de ani? A fost pervertită de mişcarea denumită feminism.
În articolul anterior s-a arătat cum feminismul (în forma pervertită) a fost miscarea care le-a învăţat pe tinerele femei sa devină paraşute. De data aceasta, vom pătrunde mai adânc în această temă şi vom demonstra cum feminismul este opera francmasoneriei oculte. De ce? Pentru că, prin feminism, cei care ne conduc din umbră vor să controleze societatea prin intermediul mass-mediei.

Bărbaţii dau bir cu fugiţii, când aud de feminism
Feminismul a învăţat femeile să respingă modelul prezentat mai sus (iubire şi sacrificiu), ca fiind unul învechit, deşi acesta reflectă instinctele lor naturale. De exemplu, iată ce relata un ziar britanic despre discuţiile a două femei:
Toţi bărbaţii sunt inutili în aceste zile, spune una din ele. Da, răspunde cealaltă. Problema e că bărbaţii nu se pot confrunta cu feminismul. Ei nu înţeleg că noi vrem să fim mult mai masculini, şi, în schimb, ei dau bir cu fugiţii.
Dar care e logica acestui dialog? Dacă femeile sunt mai puţin feminine, bărbaţii vor fi mult mai masculini? Bărbaţii nu sunt făcuţi ca să se confrunte cu femeile. Ei au nevoie de acceptarea şi credinţa unei femei. Atunci când femeile îi confruntă zilnic, e şi normal că până la urmă bărbaţii vor da bir cu fugiţii din căsătoria respectivă. Astfel, iubirea şi căsătoria fiind discreditate, femeilor nu le mai rămâne nimic altceva de oferit decât sexul. În concluzie, s-a ajuns ca unele femei să fie obsedate de înfăţişarea lor, transformându-şi corpul într-o oază de silicoane. Dar dragostea permanentă nu se bazează pe sex appeal-ul unei femei, ci pe capacitatea de auto-sacrificiu. Iubim oamenii care ne iubesc.

Dăruirea femeii nu înseamnă sclavie
Desigur, vor exista unii care cred că auto-sacrificiul şi dăruirea sunt sinonime cu sclavia, ceea ce e complet fals. Bărbaţii adevăraţi ar trebui să preţuiască femeile care se dăruie, iar cei care n-o fac şi recurg la metode violente (violenţa verbală sau fizică) nu se pot numi bărbaţi adevăraţi, ci brute.
Cine se află în spatele feminismului? Familia francmasonică Rockefeller.
Dar oamenii, în special femeile, nu-şi dau seama că feminismul înseamnă o îndoctrinare de masă, întrucât nu găsesc cine se află în spatele doctrinei, care sunt mijloacele şi care e adevăratul motiv. Aaron Russo, autorul celebrului documentar America: de la libertate la fascism (2006) a identificat cine se află în spatele feminismului.
În timp ce încerca să-l recruteze pe Russo pentru CFR (Consiliul pentru Relaţii Externe, liderul ocultei mondiale), Nicholas Rockefeller i-a spus că fundaţia familiei sale a creat feminismul (mişcarea de eliberare a femeii), folosindu-se de mass-media, ca un plan pe termen lung pentru înrobirea omenirii. El a mai admis că ei vor să ne introducă chip-uri.

Scopul feminismului: distrugerea familiei
Scopul ascuns al feminismului este acela de a distruge familia, ceea ce înseamnă spălarea creierului celor tineri. Alte scopuri (mai secundare) se referă la depopulare şi la lărgirea bazei de impozitare.

Rockefeller şi maleficul cartel mondial
Familia Rockefeller face parte dintr-un cartel bancar, mondial şi privat, care controlează mass-media lumii, industria de apărare, industria farmaceutică, dar şi alte industrii strategice de pe întreaga planetă. Pentru a-şi proteja bogăţiile şi influenţa, ei vor să instituie un stat poliţienesc mondial (aşa zisa guvernare mondială). Cartelul controlează lumea printr-o serie de societăţi oculte legate de francmasonerie, Vatican şi organizaţii evreieşti. Liderul suprem al acestei oculte mondiale pare a fi maleficul Illuminati.
Oculta mondială a observat faptul că omul este o creatură care preferă să creadă ceea ce i se spune, decât să creadă în propria raţiune sau percepţie. Astfel, de exemplu, mass-media promovează homosexualismul şi lesbianismul, valori care intră în conflict cu instinctele noastre naturale.

Valorile promovate de feminism
Ca orice mişcare, feminismul promovat de către oculta mondială are în spate următoarele principii:
1) Bărbaţii nu mai pot fi de încredere. Toţi bărbaţii (deci TOŢI, fără excepţie!!) sunt văzuţi ca fiind şobolani necredincioşi, monştri care abuzează şi ticăloşi mincinoşi. Femeile, în schimb, trebuie să câştige lupta cu bărbaţii, aceşti sălbatici din peşteri ce vor să păstreze femeile doar pentru ei, la locul lor.
2) Femeile sunt victime ale societăţii. Mass-media controlat de oculta mondială trimite un mesaj foarte limpede: întrucât noi suntem femei, noi rămânem victime în vieţile noastre private, la servici, în societate. Astfel, femeile experimentează un sentiment de nedreptate, iar de la nedreptate până la rebeliune nu e o distanţă atât de mare. Aceeaşi tactică a fost folosită în a-i manipula pe evrei, negri, muncitori şi pe homosexuali.
3) Femeile trebuie să fie egoiste. Eliberarea şi narcisismul s-au unit. O femeie atrasă de feminism îşi va petrece timpul liber pentru ea însăşi, singură sau poate cu una din prietenele ei cele mai bune, dar categoric fără bărbat sau copii. O mulţime de articole din reviste promovează această atitudine, care ar fi una naturală şi sănătoasă.
4) Sexul nu e rezervat pentru dragoste şi căsătorie. În multe din reviste de monden ca Glamour sau Cosmopolitan îi îndeamnă pe fete să aibă cât mai multe relaţii sexuale cu cât mai mulţi bărbaţi pentru experienţă, să şi-o pună chiar de la prima întâlnire şi să fie leoaice în pat. Nu se discută de iubire adevărată, căsătorie sau familie. Asemenea femei niciodată nu vor avea încredere în bărbaţi, pentru a-i înconjura cu multă iubire.
5) Împlinirea femeii este la nivelul carierei şi nu la nivelul iubirii sau a familiei. Feminismul spune că femeia trebuie să fie obsedată de carieră, cu preţul neglijării iubirii sau familiei. Această atitudine nu este una bună şi aici nu susţin ideea că femeile n-ar trebui să aibă o slujbă şi să stea acasă. Pur şi simplu, trebuie să existe un echilibru între carieră, familie şi iubire, niciuna dintre ele netrebuind să fie neglijate în dauna celeilalte.
Respectând aceste principii mai sus menţionate, femeile pot deveni schizofrenice în încercarea de a le concilia cu instinctele lor naturale. Astfel, se va produce o ruptură care înseamnă familii destrămate şi copii crescuţi doar de un singur părinte. Acelaşi lucru ca şi feminismul promovează şi reviste ca Playboy sau Hustler, numai că mesajul e adresat bărbaţilor: nu trebuie să vă însuraţi pentru a avea sex. Căsătoria şi copiii sunt plictisitori.

Concluzie: feminismul înseamnă satanism
Ceea ce oculta mondială încearcă de mai bine de 40 de ani să promoveze (principiile feminismului) are un caracter satanic. De ce? Pentru că satanismul e cel ce îndeamnă către rebeliune, cel care sfidează ceea ce este natural. În loc ca femeia să dăruiască şi să iubească un singur bărbat şi o singură familie, oculta mondială vrea să transforme femeia într-un simplu obiect sexual, care să fie folosită de cât mai mulţi bărbaţi, asemenea unei curve, şi să fie obsedată doar de carieră, devenind astfel un robot lucrător. Iar sentimente ca dăruirea şi iubirea să fie uitate. Femeilor, chiar vă place asemenea perspectivă?

* - material documentat 

Un comentariu:

Roxi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.